keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

SUPPAILU- Mitä kivaa on vaan seistä jonkun laudan päällä?
suppailu vaasa

suppailu

sup laudan vuokraus vaasa
Viime kesänä se alkoi, moni hehkutti suppailua, kuinka ihanaa ja rentouttavaa se on. Sitä tuli joka tuutista. Ite pohdin sitä ensin omassa mielessäni, kunnes pohdin sitä ääneen miehelle "mitä kivaa voi olla jossain laudan päällä seisomisessa?". Jani heitti ilmoille, että ostetaanko laudat ja kokeillaan, mä olin maltillisempi ja rupesin miettimään mistä niitä saisi Vaasassa vuokrattua. Muutama päivä pohdinnan jälkeen mun tuttu oli laittanu omalle FB- sivulleen, että he vuokraavat lautoja. Se oli siinä! Enää sitten vaan odoteltiin hyviä säitä ja eikun laudan päälle. Alkuun meinas epätoivo iskeä, ehkä jopa pieni paniikki. Ensimmäiset kymmenen minuuttia olin polvillani, enkä uskaltanu nousta ylös, ETTEI VAAN KUKAAN HUOMAA JOS PUTOAN! Lopulta uskaltauduin ylös, ja melko nopeesti se tekniikkakin löytyi. Mulla on ehkä maailman huonoin tasapaino,mutta kertaakaan en oo laudalta pudonnu. Ekalla kerralla oli pari horjahdusta kun rupesin kurkkimaan taaksepäin missä Jani menee. Suppailu ei todellakaan oo "pelkkää laudan päällä seisomista", vaan siinä tarvitaan kyllä yllättävän paljon fysiikkaa. Suppailu on tehokasta treeniä keskivartalolle ja yläkropalle. Ensimmäisen suppailun jälkeen hartioissa oli sama tunne kun salitreenin jäljiltä. Se on vieny meidät kummatkin täysin mukanaan, on niin rentouttavaa ja rauhottavaa päästä vesille, treeni tulee siinä sivussa ihan huomaamatta
Mikäli suppailu vähänkin kiinnostaa, tai ei kiinnostaisi ollenkaan, niin suosittelen kokeilemaan edes kerran! Suppailun tuomaa fiilistä on vaikea kuvailla, se täytyy kokea itse! Kesähelteillä rantsulla voi vihdoin tehdä muutakin kun löhöillä.

Vaasassa toimii ohjelmistopalveluja tuottava yritys Midio, jonka ohella toimii myös lautavuokraus. Midio vuokraa NSP:n lautoja, joiden ominaisuudet on huippuluokkaa. Vuokraus sisältää ohjeistuksen, laudan, melan, turvaliinan, kelluntaliivin ja vesitiiviin pussukan. Laudat voi noutaa Västervikistä niille suunnitellulla peräkärryllä, tai ne voidaan myös toimittaa sovittuun paikkaan. Strömsön ja Ukkokarin rannoille on ilmainen toimitus, muualle veloitetaan kilometrikorvaus. Vuokrauksen hinta on 20e/5h (yksi lauta). Pidemmistä vuokra- ajoista voi pyytää tarjouksen (0401707705, sup@midio.fi). Midion nettisivut aukeavat lähipäivinä.

4 kommenttia:

 1. Mä oon niin tän kesän pyöritelly samoja asioita! Tekee kovin mieli kokeilla ja mitenhän sen vois tehdä piilossa ;) Luulen et tykkäisin ihan hurjasti tästä touhusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun neuo on se, että lähtee jostain uimarannalta ja menee polviltaan alkuun. Sitte ku on niin sivussa, ettei porukka näe, voi nousta seisomaan! :D Tää on kyllä niin sanoinkuvaamattoman mahtavaa puuhaa :)

   Poista
 2. Nyt vasta satuin löytämään blogikirjoituksesi suppaamisesta. Tuli niin mieleen oma ensimmäinen kerta toissakesältä :), meinasi jäädä ensimmäinen samalla viimeiseksi kerraksi, mutta loppujen lopuksi löytyi uusi koukuttava harrastus. Retkistäni voi lukea lisää: www.rouvasuppaa.com -blogista. Mukavaa suppauskesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Mia! Sulla on näköjään tuo harrastus hieman pidemmällä :) Oikein ihanaa ja aurinkoista suppauskesää sinullekin!

   Poista