sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Uudet saunatekstiilitOmakotiasumisen myötä myös saunan sisustaminen on ruvennu kiinnostamaan aivan eri tavalla, mitä se kiinnosti aiemmassa kodissa. Tykkään erilaisista laudeliinoista ja saunatyynyistä. Tokmannilla oli jokin aika sitten kaikki Kotikullan tuotteet -40% alessa, ja sieltä lähti mukaan ihanat keltaraidalliset tekstiilit. Nyt voi vaihdella eri sävyjä fiiliksen mukaan.

Ensimmäinen kesälomaviikko on nyt takanapäin, ja se meni kyllä täysin akkuja lataillessa. Tiistaina mies kysyi kotiintullessa mitä oon tehny koko päivän, kun en oo edes tiskikonetta tyhjänny :D 
Monena päivänä menin vaan fiiliksen mukaan, ilman mitään suurempia suunnitelmia. Perjantaina käytiin yhdessä testaamassa uutta harrastusta, joista Instagram- seuraajat saikin jo vähän esimakua. Siitä tulossa myöhemmin erillinen postaus, sillä se ansaitsee ehdottomasti sellaisen. Instagram on muutenkin päivitttynyt nyt lomalla suhteellisen ahkerasti, ja sieltä pääsee kätevästi seuraamaan lomakuulumisia ja puuhia. Kamera on myös viettänyt lomaa kuluneen viikon, mutta kyllä sekin pääsee pian taas käyttöön. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti