torstai 13. elokuuta 2015

H&M HOMEN syksyä

Syksy alkaa olemaan mielessä jo monellakin tapaa, ja yksi asia joka syksyisin alkaa pyörimään mielessä on syyssisustaminen. Selailin H&M HOMEn valikoimaa. Siellä oli aika paljon samoja juttuja kuin jo viime vuonna, mutta oli sillä muutama uusi ja kiva juttu. Kynttilät on syksyn ehdotonta parhaimmistoa, ja H&M:n valikoimassa on paljon kivoja kynttilöitä. Tykkään myös Hennesin koristetyynynpäällisistä, niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Mustavalkoisuus on edelleen se, joka miellyttää omaa silmää kaikkein eniten.
Joko muilla alkaa pyörimään syksyn sisustaminen mielessä?

2 kommenttia:

 1. Voi, enpä ole tiennytkään jotta H&M HOME omaa noinkin kauniita tekstiilejä yms. Kiitos siis sulle pikku vinkkauksesta - täytyy kurkata jos sieltä omaankin kotiin jotain löytyisi! Mukavaa syksyn odotusta, hyvin lämpimiä kelejä vielä kyllä on, joten nautitaan vielä niistä sen aikaa kun niitä piisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysitkö valikoimasta jotain mieluisaa omaan kotiisi? :) Mä oon kyllä tykännyt H&M HOMEN tekstiileistä. Lähes kaikki meidän pyyhkeetkin on H&M:ltä, sillä niissä on varsin hyvä hinta-laatusuhde.
   Rentouttavaa syksyn odotusta sinullekin! Näköjään ne helteet sieltä vielä tulikin, joten nautitaan nyt ensin niistä :)

   Poista