sunnuntai 20. syyskuuta 2015

ILTA SALON ADELAIDESSA


Kuva: After the storm
Vietettiin blogiporukan kanssa perjantai- ilta Salon Adelaidessa, jossa meille opetettiin meikkaamisen saloja. Mä ihan oikeasti kuvittelin osaavani meikata, mutta illan aikana sain huomata että oon tehny monta asiaa "väärin" ja väärässä järjestyksessä. Saatiin oppeja mm. oikean sävyisen meikkipohjan valintaan, valon ja varjojen käyttöön ja poskipunan levitykseen. Lisäksi meille jokaiselle katsottiin ne itselle sopivat sävyt huulimeikkiin, poskipunaan, meikkipohjaan ja kulmiin. Nyt huomasi hyvin sen, että se mikä näyttää toisella hyvätlä, ei välttämättä sovi itselle niin hyvin. Emma testasi aivan ihanaa persikkaista luomiväriä, mutta kun kokeilin sitä itselle, ei se näyttänyt läheskään niin hyvältä. Ensimmäistä kertaa elämässäni uskalsin luottaa kulmakarvojen laittamisen jonkun toisen käsiin, ja totesinkin että mulla ei oo vielä koskaan ollut niin hienoja kulmakarvoja mitä perjantaina oli! Adelaiden Susanna on varsinainen huulimeikin expertti ja Blascon tuotteista löytyi niin täydellinen huulipunasävy, että se oli pakko saada itselle. Adelaidessa oli niin lämmin ja tuttavallinen tunnelma, tuntui siltä että heidät olisi tuntenu aina. Naurua ja juttua riitti monen tunnin ajan!
Kuva: Unelmista totta

Kuva: Unelmista totta

Kuva: Unelmista totta
Adelaidesta saa myös ihan henkilökohtaisen meikkiopastuksen, jonka hinta on vain 30e. Loistava lahjavinkki miehille, jotka pohtivat miten hemmotella puolisoaan. Lisäksi liikkeestä saa mm. hierontapalveuita, ripsipidennyksiä, rakennekynsiä, täyteainepistoksia, kestopigmentointeja sekä kaiken kattavat kosmetologi- ja kampaamopalvelut.
Tämän 16-vuotta toimineen jokanaisen paratiisin löydät osoitteesta  Kauppapuistikko 19-21 ja Facebookista nimellä Salon Adelaide.
Jatkettiin iltaa Fransmanniin myöhäiselle illalliselle ja kotona olin vasta puolenyön aikaan. Mulla oli ollu jotenkin väsyttävä työpäivä, ja olis niin kovasti tehny mieli jäädä vaan kotiin makoilemaan. Onneksi mä lähdin, sillä meillä oli niin hauska ilta! Muistojen laatikkoon saa taas lisätä yhden huippuillan tämän porukan kanssa.

2 kommenttia: