lauantai 10. lokakuuta 2015

Järjestyksessään seitsemäs

Meillä on olkkarissa jo seitsemäs matto parin vuoden sisään. Edellinen Hobby Hallin Duetto- puuvillamatto oli ihan ehdoton lemppari! Meidän olkkariin ei vaan valitettavasti sovellu matot, joissa on vähän enemmän valkoista. Uuden maton kriteerinä olikin, se että matto olisi mahdollisimman tumma. Kokomustaa en kuitenkaan halunnut, joten päädyin Hobby Hallin villamattoon, jossa on valkoista vain vähän. Matto on saman kokoinen kuin raidallinen matto, mutta näyttää jotenkin pienemmältä. Villamattoa on paljon helpompi imuroida kuin puuvillamattoa, ja se tuntuu ihanan pehmeältä ja lämpimältä jalanpohjaan. Katsotaan kauanko tämä yksilö on meillä..

5 kommenttia:

 1. Mä jouduin luovuttaa mustavalkoisten suhteen, kun ei vaan mikään sopinut. Valkoinen ei koskaan ollu valkoinen ja musta oli aina niin täynnä roskaa. Harmaa, vähän epätasainen väri on ollu ihan täydellinen. Tossa on kyllä kiva kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi villamatto näyttää onneks jo valmiiks roskaselta, ku tossa mustassa on jotain satunnaisia valkosia villakarvoja :`D Ehkä mu täytyy sit seuraavaks kokeilla kans tota harmaata, jos ja KUN tähän kyllästyn.

   Poista
 2. Oli se sitten matto tai pöytä, tuoli tai sohva - itte en löydä edes järjestyksessä sitä yhtä ja ainutta hyvää, kuitenkin nykyisessä asunnossa asuttu vuosi. Laskin, että hieman reilun kahden kuukaudenkin aikana, olohuoneessamme on vaihtunut järjestys neljä kertaa.. Ai kamala! Voisin palkata sinut laittamaan kauniin järjestyksen-sisustuksen olohuoneeseemme!

  Mutta, matto näyttää aivan ihanalta! Kattoin, jotta meidän sohvatyynyssä on lähes samanlaista "kuviota".

  Hyvää syksyä sinulle, pikku aamupakkasilla höystettynä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! :D On tää kyllä niin raastavaa välillä. Vaikka kuinka kääntää, vääntää ja vaihtaa, niin mikään ei miellytä silmää. Järjestys meillä on onneksi pysyny samana, mutta nyt kun asiasta mainitsit, niin rupesin miettimään saisko sitä jotenkin muutettua ;)
   Mukavaa syksyä sinullekin, ja kiva kun kävit jättämässä puumerkkisi! :)

   Poista