sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ensimmäinen adventti ja viikonlopun kuulumisia

Tajusin vasta aamulla instagramia selatessani, että nyt on jo ensimmäinen adventti. PANIIKKI! En ollu yhtään ajatellu minkälaisen adventtikynttiläasetelman teen, niin piti hätäisesti kyhätä jotain niistä mitä kaapeista löytyy. Tuikkukipot on jo jokusen vuoden takaa, mutta saa nyt mennä vielä tämän vuoden.

Kulunut viikonloppu on ollu täynnä kaikenlaista menoa ja puuhaa. Perjantaina olin kattomassa Antti Tuiskua, ja siitä jatkettiin vielä iltaa hyvässä seurassa. Mä en juurikaan piittaa Tuiskun musiikista, mutta täytyy sanoa, että keikka oli ihan mieletön! Aivan uskomaton energia. Show oli kyllä näyttävä ja mahtipontinen. Keikasta välittyi se, että sitä tehdään yleisöä varten ja siihen panostetaan täysillä. Antti on kyllä niin aito ja nöyrä, mutta tekee työnsä täysillä ja suurella kunnianhimolla. Lauantaina oltiin Janin kanssa kaupungintalolla kattomassa Ilari Johanssonia, eikä sekään jättäny kylmäksi!  Harvemmin sitä tulee yhden viikonlopun aikana oltua niin monessa tapahtumassa.
Tänään ollaan oltu vielä Botniahallilla joulumarkkinoilla, eikä sieltä suinkaan päästy kotiin tyhjin käsin. Mukaan tarttui pakolliset lumimantelit, muutama pallo CBL:iin jouluksi, teetä, puisia alustoja ja vähän naposteltavaa. Yleensä ollaan leivottu piparit aina itsenäisyyspäivänä, mutta tänä vuonna päätin tehdä poikkeuksen. Mies ihmetteli, kun ilmotin, että me muuten leivotaan tänään piparit. Hyvin on sekin ollu perillä meidän "perinteestä" ;) 
Messuilla kiertely ja myöhään venähtäneet illat on kyllä vaatinu veronsa. Nyt onki ihana mennä saunan lämpöön, nauttia saunan jälkeen kupilliset kuumaa glögiä ja painua pehkuihin. Onneksi huomenna on myöhänen aamu töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti