sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Jouluhössötyksen herättelyä
"Nytkö meille on tullu joulu?"
Mieheni esittämä kysymys, kun tuli eilen kotiin. Laitoin eilen olkkarin ikkunaan paperitähden ja taustamusiikkina soi Jarkko Ahloan Joulunklassikot 2 cd. Vastaus oli lyhyt, EI. Yksi papertähti ikkunassa ei tee joulua. Olkkarista puuttuu se kattovalaisin, ja se kaipasi kipeästi valoa. Mä en myöskään kutsuisi Aholan Suojelusenkeli cd:tä joululevyksi, vaan ennemminkin talven tunnelmalevyksi ;)
Tänään raahasin joulukoristelaatikon olkkarin lattialle, ja rupesin käymään sitä läpi. Tavaroita läpikäydessä iski epätoivo, joten laitoin kaikki takaisin laatikkoon. Mulla ei oo mitään visiota siitä, miten koristelen kodin tänä vuonna. Oon käyny koneelta läpi kuvia jouluista vuosien varrelta, ja tein niistä kollaaseja. Tuun palaamaan blogissa menneiden joulujen pariin muutaman postauksen verran. Nyt toistaiseksi jouluhössötys saa jäädä vielä tohon paperitähteen ja musiikkiin.

PS. Olin perjantaina kattomassa Jari Sillanpäätä Vaasan jäähalilla, ja haluaisinkin kiittää sinua ihanaa blogini lukijaa, kun tulit moikkaamaan. Se lämmitti mieltä kovasti! :

Palataan asiaan joulumuistelojen kanssa ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti