sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Idolin kainalossa

Ne jotka on lukenu blogia jo pidemmän aikaa, tietää kuinka paljon arvostan Jarkko Aholaa artistina, tulkitsijana ja esiintyjänä, kaveri on niin nöyrä, lahjakas, hauska, lahjakas ja vielä kerran lahjakas. Kun kesäloma loppui, rupesin kärkkymään tietoa siitä tuleeko tänäkin vuonna tuo suuria tunteita herättänyt joulukonserttikiertue. Ja onnekseni Ahola päätti viihdyttää suuria musiikin ystäviä myös tänä vuonna. Konsertti oli Aholan kolmas peräkkäinen vuosi kirkkokonserttien parissa, ja samalla se oli myös mulle kolmas vuosi peräkkäin. Edelleenkin se menee niin ihon alle ja saa aikaan aivan huikeita fiiliksiä. Paikkana oli myös tänä vuonna Seinäjoen Lakeuden Ristin- kirkko. Lähdettiin konserttiin kaverin kanssa, jonka kanssa jaettiin musiikkinautinto myös viime vuonna. Meillä oli viime vuonna hieman vaikeuksia löytää autolla kirkon pihaan ja päätettiin myös tänä vuonna noudattaa tuota perinnettä, ja tehtiin just samat mutkat kuin viime vuonnakin, hups! ;)
"Mihin mä käännyn?"
"No mun mielestä nyt vasemmalle"
"Ei, missä ihmeessä me nyt ollaan"? 
Mutta niin vaan jostain kumman syystä oltiin hetken päästä kirkon pihassa aivan ykköspaikoilla, ja loppuviimein konsertissa lähes eturivissä. Ainakaan meillä ei ollu tylsää automatkalla.
Siinä missä Ahola veti jälleen kerran niin huikeen, sanoinkuvaamattoman hienon setin, on mun pakko kehua myös ihan vähän pohjalaista musiikkikulttuuria. Yleisö osoitti suurta kunnioitusta artistia kohtaan, aplodit oli jotain aivan käsittämättömiä ja Ave Marian jälkeen koko täysi Lakeuden Risti nousi seisomaan! Oli kyllä kaikinpuolin niin mieletön kokemus. Eikä varmaan tarvi kertoa, mikä oli tämän Ahola- fanin tämän vuoden kohokohta, riittää kun katsoo ylläolevaa kuvaa. Tämän avulla jaksaa taas odottaa seuraavaa elämystä, joka onkin jo maaliskuussa. 
Aiempia konsertteja koskevat postaukset voit lukea TÄSTÄ ja TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti