torstai 3. joulukuuta 2015

Kuinka päästä eroon kamerakammosta?

Meillä oli töissä pari viikkoa sitten valokuvauspäivä, ja se on päivä josta en tykkää yhtään. Sen vuoksi, sillä mä en osaa olla kameran edessä. Mulla on aina ollu kamerakammo. Viihdyn linssin toisella puolella, mutta linssin edessä joudun suurelle epämukavuusalueelle. Mä kahdehdin niitä ihmisiä jotka näyttää aina niin luonnollisilta ja säteileviltä kuvissa. Miten ihmeessä ne sen tekee? Voiko sitä oikeasti harjoitella, vai tuleeko se vain luonnostaan?

Valokuvauspäivä muistutti mua taas kyseisestä kammosta. En tiedä miten päin olisin, miten ja mihin suuntaan kallistaa päätä ja ennenkaikkea MIHIN LAITTAA KÄDET! Monestikkaan en meinaa tunnistaa iseäni kuvista, näytänkö mä tolta oikeasti vai vääristääkö kuva. Haluaisin päästä eroon kamerakammosta, joten niinpä me miehen kanssa vähän treenattiin kameran edessä olemista.

Lumen kanssa oli helpointa lähteä harjoittelemaan kuvattavana olemista. Sain piiloutua talvivarusteiden alle ja lumi on elementtinä todella kaunis ja harmoninen.

Ei oo ehkä mitään maailman helpointa puuhaa harjoitella kuvattavana olemista semmoisen ihmisen kanssa, jolla ei oo niin silmää kuvakulmille ja kuvien rajaamiselle ;)

Kuvia minusta itsestä ei oo näiden kuluneiden kolme blogivuoden aikana tainnu olla yhteensäkkään niin paljon, mitä on nyt tässä yhdessä postauksessa. Ja syy on yksinkertaisesti se, että pyrin välttelemään kameraa mahdollisimman paljon. Tavoite tulevalle vuodelle kuitenkin on se, etten enää jäätyisi kameran edessä, ainakaan niin pahasti ;)

4 kommenttia:

 1. Itse olin lapsena kuin mikäkin mannekiini - nyt taasen aikuisiällä, pakenen kun joku nappasee kameran esiin! Että jos löydät keinot jotka tepsivät kamerakammoon, tee niistä vinkit blogin puolelle! Heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mäkin hyvin nopeesti liukeen paikalta jos joku ottaa kameran esiin! :D Perjantaina oli tiukka paikka, kun halusin päästä kuvaan idolini kanssa, ei auttanu kun kestää! :D
   Lupaan jakaa vinkkejä kamerakammosta eroon pääsemiseen, jos löydän toimivat sellaiset ;)

   Poista