maanantai 18. tammikuuta 2016

Pieni ennakkokurkistus Seinäjoen asuntomessualueelle

Muutama Blogivaasan bloggari pääsi tutustumaan ennakkoon Seinäjoen asuntomessuihin yhdessä SObloggaajien kanssa. Asuntomessualue sijaitsee Seinäjoen Pruukinrannassa ja sen ehdoton valttikortti on luonto. Messualuetta ympäröi havumetsä ja joistakin taloista aukeaa upea näkymä suoraan Kyrkösjärvelle. 

Messujen projektipäällikkö Kirsi Joensuu kertoi meille hieman tulevista messuista, jonka jälkeen aloitimme meille suunnitellun messukierroksen.

Pääsimme tutustumaan tarkemmin kuuteen rakenteilla olevaan taloon. Aloitettiin kierros talo NIXIstä, josta vastaa rakennusliike Sarkoa. Talo on messujen ainoa täysin perinteisestä pitkästä puutavarasta valmistettu talo. Sarkoa tarjosi meille myös pientä purtavaa kierroksen alkuun. Talo NIXIssä oli nähtävillä myös Virpi Mäkisen upeaa taidetta.


Toinen kohteemme oli talo Nuuka. Nuuka on hengittävä, selluvillaeristeinen puupassiivitalo. Talon isäntäväki kertoi rakennusprojektistaan ja materiaalivalinnoistaan. Talo Nuukan näytteileasettajana toimii GreenBuild.

Kolmas kohde oli Ainoakoti Jekku, jonka näytteilleasettajana toimii K- Rauta. Ainoakoti Jekku on hevosrakkaan naisen talo, ja rakkaus hevosia kohtaan näkyi valmiissa sisustuksessa. Talo oli valoisa ja vaalea, höystettynä pinkillä ja pienellä määrällä blingblingiä. Talon omistaja otti meidät avoimesti vastaan, ja vastaili mielellään hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Neljäs talo oli Villa Tango, jykevä Forte- kivitalo. Villa Tangon suurelta kattoterassilta avautui mykistävän kaunis näky suoraan Kyrkösjärvelle.
Kaksi viimeistä kohdetta oli Kastellin taloja, joista ensimmäiseen ihastuin täysin. Suuret ikkunat ja hieman alemmalla tasolla oleva olohuone, mutta silti niin kodikkaan oloinen. 

Aamupäivä oli varsin mielenkiintoinen ja antoisa. Oli mahtava kokemus päästä tutustumaan messukohteisiin puoli vuotta etuajassa. Sannis tiivisti Instagramissaan hyvin aamupäivän fiilikset "Kylläpä sitä kotiinsa tyytyväinen ihminen kaikkia tarpeita keksiikin, kun se laitetaan asuntomessualueelle". NIINPÄ! Ilta oli yhtä luomisen ja ajatusten tuskaa :D

Tapahtuman yhteistyökumppaineina toimivat Sarkoa, LuinSpa, Lapuan Kankurit ja Keltainen keinutoli. Yhteistyökumppaneiden mahtavasta goodiebagista teen lähipäivinä erillisen postauksen.

Tämä loistava tapahtuma saa jatkoa keväällä, tuskin maltan odottaa siihen saakka! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti