keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Sohvalta käsin

Näin kipeenä ollessa sitä ei oo muutakun aikaa, aikaa maata sohvalla. Ja kun sitä vaan makoilee sohvalla, on myös aikaa katsella ympärilleen. Meillä kun makaa sohvalla niin näkee kodista kaiken "yleisen tilan", olkkarin, eteisen ja keittiön. Kun katselee ympärilleen tekisi mieli ruveta tekemään yhtä sun toista ja kaikki ympärillä oleva rupee jossain vaiheessa ärsyttämään.Kevät alkaa olemaan jo kovasti mielessä sisustuksen suhteen. Tulppaaneita on ollu jo jonkin aikaa saatavilla kaupoissa, ja mä en oo ostanu vielä ainuttakaan kimppua. Täytyy korjata asia perjantaina, ja ruveta taas hakemaan säännöllisesti perjantaikukkia. Jotain lämpöä ja väriä kevääksi on saatava. Aion käyttää tämän pakollisen levon nyt hyödyksi ja surffailla internetin ihmeellisessä maailmassa inspiraatiota etsien.

2 kommenttia:

 1. Mun piti jo aiemmin kommentoida, että olen kyllä ihan samanlainen ja kauhulla odottelen millaista tuhoa (siis lompakolle) saan aikaiseksi kun jään äitiyslomalle! :D Varmaan olen laittamassa koko sisustusta täysin uusiksi, ehheheh. Vielä kun on näin kyllästyvää sorttia niin ei hyvä.. en ymmärrä miksei sitä omaa kotia voi nähdä välillä "jonkun toisen silmin" jolloin siihen kotiin voisi jopa olla ihan tyytyväinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Sulla onkin sit vähän enemmän aikaa funtsia näitä asioita! :D
   Toi on niin totta! Sitä kattoo omaa kotiaan niin kriittisin silmin, eikä näe sitä samalla lailla kuin muiden kauniita koteja. Sitä löytää vaan niitä muutoksen kohteita ;)

   Poista