sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Uutta seinäpintaa olohuoneeseen

Oon jo pitkän aikaa potenu yleistä tyytymättömyytä kodin sisustusta kohtaan, mutta en oo kuitenkaan saanut aikaiseksi tehdä sille yhtään mitään. Eilen istuskeltiin aamupäivällä sohvalla, ja tuumasin miehelle että haluaisin repiä olkkarin tapetin pois ja laittaa maalipnnan tilalle. Pari tuntia myöhemmin oltiin matkalla kotiin maalaustarvikkeet mukana ja illalla istuskeltiin sohvalla ja ihailtiin olkkarin uutta ilmettä.


Tein siis perjantaina aivan turhaan ne tyypilliset viikonloppusiivoukset, kun lauantaina olkkari oli täyden kaaoksen ja tapettisilpun vallassa. Tapettikerroksia olkkarissa oli kaksi, mutta ne lähti yllättävän helposti pois.  Oon lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Onneksi mulla on tommonen mies, joka lähtee aina mukaan näihin mun äkkinäisiin päähänpistoihin. Tämä tais olla ehkä nopein muutos koskaan, jopa nopeampi kuin keittiön välitilan uusiminen pari vuotta sitten.
Kuvat on taattua instagram laatua. Teen uudesta seinästä vielä erillisen postauksen, kun saan otettua kunnon kuvat kameralla.

4 kommenttia:

 1. No olittepas nopeita. :) Hyvältä näyttää uusi seinä, mutta jään odottamaan lisäkuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo! Mitäpä sitä turhia aikailemaan ;)

   Poista
 2. Miten noin nopsaan? Mitä pohjatöitä teitte ja muistatko mitä maalia käytitte? 😊 Meillä Sama homma edessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun hommiin ryhtyy, niin kauaa ei nokka tuhise! :D Tapetit lähti kyllä helposti pois, niin se nopeutti hommaa. Pohjatöitä ei tehty. Mutta tapetin alle oltiin kyllä tehty. Sävy on "Takorauta" Tikkurilan värikartasta :)

   Poista