lauantai 19. maaliskuuta 2016

Skumppaa, juustoja ja silmiä hivelevää kauneutta

Keskiviikkona Salkarissa odotti Orreforsin skumppalasi, johon oli kaiverrettu oma nimikirjain. Ei hullumpaa, vai mitä?   SALKARI kutsui meidät tutustumaan heidän Rewell Centerissä sijaitsevaan, juuri avattuun lifestyle Pop Up liikkeeseen. 
Lifestyle Pop Up:in tarkoituksena on tarjoilla mahdollisimman monipuolista, ja moneen makuun sopivaa lahja/ sisustustavaraa. Pop Up on avoinna ainakin maaliskuun ajan, joten kaikki kipin kapin tustumaan kattavaan ja laadukkaaseen valikoimaan. Jokaiselle löytyy taatusti jotain. Tuotemerkkeinä on mm. iki- ihana BALMUIR, joka on allekirjoittaneen ehdoton lemppari. UKKO SCHNAPPS, joka on täysin "pohojalaanen tuote". Ukko Schnapps- tuotteiden kaikki työvaiheet tehdään Pohjanmaalla. Tuotteet ovat maskuliinisia, tyylikkäiti ja minimalistisia. Aivan loistava lahjaidea miehelle! SAGAFORMILTA löytyy kattava valikoima tuotteita kattaukseen, keittiöön ja vaikka lahjaksi. MAGISSO oli mulle uusi tuttavuus. Magisson tuotteiden kerrassaan nerokas design teki muhun suuren vaikutuksen. Magisso etsiikiin ns. ongelmia, joihin he voivat tuotteillaan keskiä ratkaisun. Kotiinviemisiksi saatiinkin Magisson varsin nerokas teemuki.


JUUSTOMAAN Hannele oli pitämässä meille cheese tastingia. Pienen infon jälkeen tiesin juustoista paljon enemmän, kuin olen aiemmin tiennytkään. Aikaisemmin mulla on ollu aina kiire saada juustot takaisin jääkaappiin, mutta ne toimii vähän samalla lailla kuin punaviini, mitä kauemman ne on ollu huoneenlämmössä, sitä paremmin maut tulevat esille. Tastingista löytyi pari uutta juustolempparia ja hunaja- pähkinähillo vei kielen mennessään. 

Kiitos loistavasta illasta ja luksuksesta arjen keskellä Salkari ja Juustomaa! Salkarin verkkosivuille pääset TÄSTÄ ja Juustomaan verkkosivuille TÄSTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti