maanantai 4. huhtikuuta 2016

Elämää instan välityksellä


Eilen laitoin talvitakit pesuun, sillä se on nyt kevät! Sulat tiet, lämmittävä aurinko ja kevään tuoksu on herättäny mut taas henkiin ja kaikenlaista puuhasteltavaa olis koko ajan.

Pari viikkoa sitten otetiin suunnaksi Kokkola. Olin varannu meille liput Jarkko Aholan My Way- kiertueelle jo joulukuussa. Odotus tuntui varsin pitkältä, mutta oli kyllä kaiken sen odottamisen arvoista. Konsertti oli aivan mielettömän hieno elämys, jota ei voi sanoin kuvailla. Tällä jaksaa taas pitkän aikaa.

Viime aikoina ollaan ulkoiltu paljon, ja tutustuttu vähän meidän lähiympäristöön. En oo tienny miten kivoja lenkkeilymaisemia meidän lähistöllä onkaan! Eilen otettiin pyörät esille ja käytiin tekemässä 15 kilometrin lenkki, ihanan piristävää. Nyt vielä täytyis tsempata sen verran, että sais aikaseks pyöräillä töihinki.

Perjantaina käytiin Intersportissa ja viheltäen siellä meni. Ostettiin kumpikin Peakin softshelltakit, ja instan puolella kauhistelinki sitä, että meistä on kovaa vauhtia tulossa tuulipukupariskunta :D 

Kotona puhaltaa uudet tuulet sisustamisen suhteen, sillä kevät on saanu myös sisäisen sisustajan heräämään talviunilta. Sitä ja tätä pitäisi saada, ja kaikki mielellään heti. Kuvailen blogin puolelle kodin muutoksia loppuviikosta.

Aurinkoista uuden viikon alkua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihana punainen huulipuna, saako sävyä udella? :)

    VastaaPoista
  2. Blogia seuranneena tuli yhtäkkiä mieleen että onko teille haaveessa koskaan perheenlisäystä? :)

    VastaaPoista