keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Sisustamisen iloa uudistuneessa Askossa ja ALEKOODI

Vaasan Askon myymälä on hiljattain uudistanut ilmettään, ja pääsin muutaman muun sisustusbloggaajan kanssa tutustumaan heidän uudistuneeseen myymälään.
Liikkeeseen on stailattu eri tyylisiä tiloja, joista jokaiselle löytyy varmasti jotain. Illan aikana huomasin ihastuvani siniseen sävyyn, mitä en olisi koskaan kuvitellut tapahtuvani. Sinistä näkyy nyt paljon, nähtäväksi jää löytääkö se jossain vaiheessa myös meidän sisustukseen. Illan aikana ottamieni kuvien perusteella ei jäänyt epäselväksi mikä oma lempparistailaus oli, kyllä se mustavalkoinen iskee edelleen erittäin vahvasti.


Valkoisen ja sinisen/vihreän sävyt, ripauksella lämmintä puunsävyä ovat mielestäni erittäin raikkaita ja kauniita kokonaisuuksia.


Illan herkullisista tapas- tyylisistä tarjoiluista vastasi Hotel Vallonia. Punajuuri- aurajuustosalaatti oli aivan huikeeta herkkua, jota tulen kyllä varmasti tekemään myös kotona. Kotiin sai lähteä varsin kylläisenä!
Ilta oli täynnä inspiraatiota, ammattitaitoa ja kaunista sisustusta!

 Vaasan Asko tarjoaa nyt sinulle blogin lukija -40% alennuksen  normaalihintaisesta tuotteesta. Tarjous on voimassa 15.6 saakka, ja saat sen mainitsemalla sanan "ASKO" kassalla ostosten yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti