sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Tunnelmaa bloggaajien asuntomessupäivänä

Nyt pääsen minäkin vihdoinkin asuntomessupostauksen pariin. Omat pihahommat ja MM- kiekko ovat tehneet päivistä varsin hektisiä. Kiekkohuumassa onnistuin jopa unohtamaan pari varsin tärkeää juttua.

Osa teistä varmaankin muistaa, että päästiin tammikuussa tutustumaan Seinäjoen asuntomessualueelle. Siihen tammikuiseen postaukseen pääset TÄSTÄ.

Viime lauantaina oltiin taas noin 50 kanssabloggarin kanssa valtaamassa messualuetta. Tapahtuman taustalla hääräsivät tälläkin kertaa Hanna Villa Bohemian- blogista ja Tiina Siskonpaneelisoppaa-blogista. Pääsimme tutustumaan toinen toistaan upeampiin kohteisiin auringon helliessä meitä.


Kokoonnuimme Kimara Katariinan pihaan, jossa Tiina ja Hanna toivottivat meidät tervetulleiksi kuohuvien kera, jotka meille tarjosi Rakennusliike Sarkoa. Kimara Katariinan asukkaat ottivat meidän myös varsin lämpimästi vastaan, ja kertoivat heidän rakennusprojektistaan ja tulevasta kodistaan.
Alkusanojen jälkeen alkoi iloinen puheensorina, sillä saimme rauhassa nauttia tarjoiluista ja aurinkoisesta säästä.


Suolaisista tarjoiluista vastasi Seinäjoella sijaitseva Hotelli- ravintola Alma ja suussasulavat kakut meille puolestaan tarjosi Kahvila Valkoinen Puu. Mallaskosken Panimoravintolalla oli puolestaan pienimuotoinen olut- tasting.
Syömisen ja rupattelun lomassa paikalla kiersi myös toimittajia, ja allekirjoitanut tovereineen päätyi seuraavan päivän Ilkkaan. Messukarnevaalipäivä oli erittäin mielenkiintoinen ja inspiroiva.
Kohteisiin kurkistellaan sitten myöhemmin

Messupäivän muita yhteistyökumppaneita oli:

Menossa mukana oli myös Seinäjoen kaupunginteatteri, Pro Agria maisemasuunnittelu ja Seinäjoen asuntomessut.
  
 

1 kommentti:

  1. Tuon päivän fiiliksillä elää pitkään :) Kunhan portit aukeavat Heinäkuussa pääsevät kaikki halukkaat aluetta ihastelemaan. Mulla on fb sivuilla lippu arvonta meneillään.

    VastaaPoista