maanantai 18. heinäkuuta 2016

Eka lomaviikko

Ensimmäinen kesälomaviikko on lomailtu, ja tänään aloteltiin uutta viikkoa. Tällä viikolla sää näyttää jo hieman siltä, että sitä oikeesti on KESÄlomalla. Ensimmäinen lomaviikko on menny pitkälti siihen, että on pitänyt totutella lomalla olemiseen. Kävin hakemassa kirjastosta kasan kirjoja, ja aikaa on kulunut niiden parissa ihan kiitettävästi. Ensimmäisen lomaviikon kunniaksi tein myös elämäni ensimmäisen REKO- tilauksen, ja koirat halus päästä heti maistamaan vadelmia.
Lauantaina vietettiin hulvaton kesäpäivä mun velin ja siskon perheen kanssa Powerparkissa. Kotiinviemisinä huvipuiston muokkaama vauhdikas kampaus ja väsyneet jalat. Sunnuntaina lähdettiin vielä ajelemaan Keskisille. Mä en ymmärrä mikä siinä on, että sinne on päästävä aina kerran vuodessa, ja usein sen jälkeen saa todeta sen kuuluisan lauseen reissusta, joka kuitenkin tuli tehtyä..
Uusi viikko on alkanut aurinkoisesti ja nyt tuntuu, että lomamoodi on kytkeytyny kunnolla päälle!
Aurinkoista ja energistä viikkoa kaikille, olit sitten lomalla tai töissä!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Googletin bataattiburgereita ja päädyin erääseen vanhaan postaukseesi (luen kyllä muutenkin blogiasi! :) ). Kommentoin nyt tähän, niin ei mene ohi! Eli fetakastike? Mmmm... Miten teet sen? Kuulostaa niin hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Kastikkeeseen tule feta- juusto ja turkkilaista jogurttia :) Feta murskataan haarukalla ja sekoitetaan jogurttiin. Tarkkoja määriä en muista, muuta kun että laitoin kokonaisen Apetina feta- purkin :)

   Poista