maanantai 25. heinäkuuta 2016

Toinen lomaviikkoToinen lomaviikko ei olis enää täydellisempi voinu olla! Alotin tokan lomaviikkoni käymällä maanantaina jäsenkorjaajalla. Mulla oli jo pitkän aikaa ollu niska- hartia ja lapaongelmia. Kaikki kivut ja jäykkyydet jäi sillä reissulla ja nyt on taas hyvä olla.
Koko viikko on ollu yhtä aurinkoa ja lämpöä. Pihalla on tullu oltua paljon. Ollaan grillailtu ja vietetty lämpimiä kesäiltoja omalla terassilla. Käytiiin syömässä Arkenilla ja Strandmöllessä, aivan ihania kesäpaikkoja, jos et oo vielä käyny niin kannattaa ehdottomasti testata! Ruokapaikat kauniin ja idyllisen merenrantamaiseman äärellä.
Ollaan käyty myös SUPpailemassa, mutta sillä reissulla tuuli ja oli aaltoja aivan liikaa. Otti päähän ku en päässy eteenpäin tarpeeks lujaa, joten päätin kiukutella ;) Palasin takasin rantaan ja kävin heittämässä talviturkin pois, olihan se nyt kylmää herranen aika sentään.
Myös ystävien kanssa on tullu vietettyä aikaa. Tiedättekö, on aivan ihanaa kun kaverilla on loma samaan aikaan, sitä voi viettää vaikka kokonaisen päivän terasseja kierrellen ja auringosta nauttien. 
Lauantaina käytiin Janin kanssa vielä pienellä yöpyöräilyllä ja kuuntelemassa samalla Herra Jonesia.
Kaiken kaikkiaan aivan nappi viikko. Niin rentoa ja ennalta suunittelematonta. Toivotaan että tämä viikko tuo mukanaan myös kaikenlaista kivaa. Ei tää lomailu oo lainkaan hullumpaa, sitä voi tehdä extempore mitä vaan, ilman kelloa. 
Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti