sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kolmas ja nejäs lomaviikko

Niin se kuulkaa nyt on, että huomenna aamulla tarvii laittaa kello soimaan, ja palata takas arkeen. 
Neljä viikkoa meni nopeesti, vaikka ensimmäisellä viikolla tuntui että en osaa lomailla. Onneksi siitä ei tarvitse huolehtia, miten sitä jaksaa herätä. Oon koko loman heränny puoli kaheksan ja puoli yheksän välillä, ihan automaattisesti. Muutaman kerran taisin valvoa jopa yli puolenöyn :D

Kolmannella lomaviikolla taisin olla tasan kerran pukeissa kun mies tuli töistä kotiin. Viikko oli lämmin ja aurinkoinen, joten oon lojunu päivät pitkät bikinit päällä, joko kotona terassilla tai sitten rannalla. Välillä aivan ärsytti, ku piti lähteä kauppaan ja miettiä mitä sitä pukis päälle.

Neljäs ja viimenen lomaviikko oli hemmotteluviikko, kampaajaa, kaupungilla kiertelyä ja ripsihuoltoa. Säiden puolesta ei mikään maailman paras viikko, mutta joutipahan tehdä hommia sisällä. Perjantaina piipahdin H&M Homessa, sieltä kuitenkin lähdin tyhjin käsin, mutta bongattiin Ihan Salosti- blogin Janican kanssa sporttiosastolta ihanat treenitopit, "eikä maksa ku kympin"! Äkkiä sille kympin topille tuli hintaa, kun piti saada ostaa koko setti. Mutta kyllä kannatti, trikoot on aivan älyttömän mukavat päällä! 
Mä aivan jo ajattelin, ettei ehditä ollenkaan Asuntomessuille, mutta niin vaan eilen sielä oltiin. Aikaa messuilla sai kulumaan ihan kiitettävästi ja kumpikin kantapää on kaiken sen kävelyn jäljiltä kipeillä rakoilla, jatkossa kuskaan AINA rakkolaastareita mukana. Teen messukierroksesta vielä erillisen postauksen. Kuvia tuli napsittua ihan vaan muutama..sata.

Mä oon ollu kyllä niin lomalla koko neljä viikkoa, olo on jotenki tosi rentoutunu ja seesteinen. Akut on todellakin ladattu, nyt on hyvä ottaa vastaan uusi toimintakausi töissä, ja siirtyä pikkuhiljaa kohti syksyä.

Loma on hyvä päättää kuudennen hääpäivän ja samalla 11. vuosipäivän vietolla <3
Meidän Vappu ei oikein tykänny kun sovitin hääpukua. Puvulle oli käyny sen verran ikävästi, että se oli kutistunu säilytyksessä, eikä menny enää kiinni ;)

Nyt vielä saunan lämpöön rentoutumaan, työkamat kasaan ja leffa pyörimään.

Ihanaa alkavaa viikko kaikille!

 

4 kommenttia:

 1. Missä käyt laittaan ripset?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneushoitola Mirabiliassa, suosittelen lämpimästi :)
   Facebookista löytyy sivut.

   Poista
 2. Hei, onko vaasaan tullut h&m home myymälä?

  VastaaPoista