sunnuntai 21. elokuuta 2016

Mitkä ovat sellaisia asioita joissa pihistelen

Kirjoitin aiemmin postauksen siitä, mitkä asiat ovat mielestäni sellaisia joihin kannattaa panostaa. Kyseiseen tekstiin pääset TÄSTÄ. En kuitenkaan panosta aivan kaikessa, vaan joskus voi myös pihistellä. "Halvalla ei saa hyvää"- lause pätee joissain asioissa, mutta mä olen sitä mieltä, että halvalla voi saada myös erittäin hyvää. Kaikesta ei aina tarvitse maksaa "itseään kipeäksi".

TREENIVAATTEET
Kuluva luonnonvara, niitä tulee pestyä ja käytettyä paljon. Treenivaatteiden tulee tuntua hyvältä päällä, ja kestää kovaa kulutusta. Mä en osta vimpan päälle Biancanevejä tai Better Bodieseja, vaan pääosin ihan henkkamaukkaa. Hennesin treenivaatteet on kestäny kulutusta aivan älyttömän hyvin, ja lisäksi ne tuntuu hyvältä päällä, varsinkin uusin For every victory- mallisto.

VAATTEET
Tää on vähän niin ja näin. Joihinkin tiettyihin vaatteisiin panostan(esim.ulkoiluvaatteet), mutta "perusvaatteita" ostan H&M:stä, Gina Tricotista, Cubuksesta ja Vero Modasta. Mun lempparifarkut on ostettu H&M:stä viis vuotta sitte, ja on edelleen varsin hyvät, ja niiden hinta oli huimat 20e.

KODINSISUSTUS
Kyllä vain! Niin hullulta kun se kuulostaakin, niin tämä sisustusintoilija pihistelee sisustuksessa. Mun maku muuttuu niin usein, joten en koe järkeväksi ostaa mitään kalliita design- tuotteita, kun ne menee kuitenkin melko nopeasti vaihtoon. Toki niillä on jälleenmyyntiarvoa, mutta silti niissä tulee enemmän takkiin, kun edullisempien tuotteiden kanssa. Mulla on kolmen vuoden aikana ollu seitsemän olohuoneen mattoa, joten mieluummin ostan sen alle satasen maton, kuin sen monta sataa euroa maksavan hienon villamaton. Melkein meidän kaikki pyyhkeet on H&M Home:sta. Henkkamaukan pyyhkeissä on hinta- laatusuhde enemmän kun kohdillaan. Vanhimmat pyyhkeet meillä on jo öbaut kuus vuotta vanhoja. Värit on edelleen kirkkaat, eikä niissä oo nyppyjä tai langanvetoja.

KOSMETIIKKA (meikit)
Mä en käytä selektiivistä kosmetiikka, enää. Ennen käytin Lancomen meikkivoiteita, mutta en kyllä huomannut niissä mitään eroa Lumenen omiin. Marketeista saa mielestäni kyllä kelpo kosmetiikkaa. Silloin kun käytin ripsiväriä testailin paria eri Lancomea, mutta tulin siihen tulokseen, että saan Citymarketin hyllyltä paljon paremman ripsarin.2 kommenttia:

  1. Käytit joskus youngbloodin meikkejä. Etkö enää? Sain aikoinani sulta "vahvistuksen" testata niitä, olin kyllä harkinnut aiemmin, mutta sun joku vanha postaus vakuutti mut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin joo, enkä oikein edes tiedä miksi lopetin niiden käytön.. Tykkäsin niistä tosi kovaa. Täytyy varmaan taas vaihteeksi ostaa semmonen :)

      Poista