sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Olohuone vuosien varrella

Kaikkein eniten muodonmuutoksia meidän kodissa on kokenut olohuone. Se johtunee varmasti siitä, että siellä vietetään eniten aikaa ja se on meillä koko ajan esillä, sen näkee ensimmäisenä kun astuu ovesta sisään. Muutettiin meidän pieneen pesään heinäkuussa 2013, ja onneksi olin jo silloin kova räpismään kuvia. Kävin tänään ulkoista kovalevyä läpi, enkä voinut kuin hihitellä katsellessani kuvia kolmen vuoden takaa.

Tältä olohuone näytti kun me muutettiin. Silloin oli vielä tähtiä, kromia, valkoista, mustaa ja blingblingiä. Ja mielestäni jotenkin kolkkoa ja tyhjää. Varsinainen harakanpesä.
Lokakuussa 2013 matto vaihtui jo ensimmäisen kerran, mutta muuten oli melko samanlaista. Kaikki kiiltävä miellytti silmää edelleen.
2014 Kromia löytyi vielä jonkun verran. Puunvärit alkoivat hiipiä sisustukseen maltilla ja tv- taso vaihtui.
2014- 2015 tuli raitamatto ja mustavalkoisuus rupesi valtaamaan kotia. Valkeus ja blingbling sai väistyä.
2015-2016 vaihtui sohva, ja yllättäen myös matto! 2015 löytyi se tyyli, missä on nyt jonkin aikaa pysytty, tehden vain pieniä muutoksia. Mustavalkoisuus valtasi kokonaan sekä kodin, että sydämen.
Olohuone nyt. Uskotteko, jos sanon että matto on vaihtunut? :D Ollaan miehen kanssa kumpikin sitä mieltä, että olohuone on nyt parempi kuin koskaan ennen. Musta on usein kiistelty väri, jotkut pitävät sitä kolkkona, ja toiset ovat taas sitä mieltä, että se ei ole lainkaan edes väri. Itse olen sitä mieltä, että mustan myötä meidän olohuone on kodikkaampi kuin koskaan ennen.
ikea lappljug ruta

älvsbytalo


6 kommenttia:

 1. Alin on kyllä upein! ❤️ Ei toi valkoinen karvamatto olisi myynnissä? Missä menee harmaalla kuvioita😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️
   Maton olen ehtinyt jo myymään! :D

   Poista
 2. Moi! Mitä sävyä tuo olohuoneen musta seinä on? Muistatko koodin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Se on Tikkurilan "Takorauta", ei ole musta vaan todella tummanharmaa, jossa ehkä aavisus sinertävää joukossa.

   Poista