maanantai 2. tammikuuta 2017

Joulukupla

On aika pikkuhilja palata joulukuplasta todellisuuteen. Joulu tuntui menevän tänä vuonna aivan liian nopeasti. Onneksi kuitenkin loma jatkuu vielä tämän viikon ajan.
Meidän joulu oli rentoutumista parhaimmillaan. Hyvää ruokaa, läheisten ihmisten seuraa ja tuntikaupalla vietettyä aikaa sohvan pohjalla, ilman kiirettä mihinkään. Ollaan luettu, käyty yhdessä salilla ja pelailtu.


 
Käytiin jouluaattona perinteiseen tapaan hautausmaakierroksella. Maakunnassa ajellessa saatiin ihastella upeaa tähtitaivasta kauniine tähdenlentoineen, todellista joulun taikaa. Kotiin tulessa lämmitettiin hehkuviiniä ja mentiin pihaan ihastelemaan taivasta, mutta kotosalla valitettavasti tähtitaivas ei loistanut yhtä kirkkaana.

Uusi vuosi vaihtui kotona hyvän ruuan, saunomisen ja pelailun merkeissä. Tänä vuonna meillä ei koirat piitannu rakettien paukkeesta mitään, onneksi. Nää on aina niin inhottavia päiviä eläinten ja niiden omistajien kannalta.
Tämän viikon aion pysyä vielä lomakuplassa, ja arkeen aion palata vasta ensi viikolla. Ihanan hitaita ja laiskoja aamuja tiedossa vielä useampi.
Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti