sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Viides Bikini Challenge viikko


Viides viikko oli lepo/kevytviikko. Sai itse päättää pitääkö seitsemän päivää totaalilepoa, vai tekeekö muutaman kevennetyn treenin tai aerobista. Mä kävin polkemassa yhden spinningin ja tekemässä yhden kevennetyn salitreenin. Yllättävän helppoa oli pysyä poissa salilta, mutta loppuviikosta sitä rupes jo kyllä kaipailemaan treenejä.

Perjantaina olin puolentoista tunnin hieronnassa, ja voi että kun teki hyvää! Olin ensimmäistä kertaa TEEMUN hierottavana, ja meen kyllä takuulla toisenki kerran. Mulla rupes jalat olemaan tosi tukossa, enkä saanu treeneissä enää tuntumaa oikeaan pakaraan. Jalat käytiin huolellisesti läpi, eikä kuulemma ainakaan pakaran hermotuksessa oo mitään vikaa. Jumit saatiin hyvin auki, eikä käsittely tuntunu epämiellyttävältä ja Teemu varmisteli vähän väliä miltä tuntuu. Puolitoista tuntinen meni yhessä hujauksessa, kun juttua riitti. Täydellisen rentouttava startti viikonlopulle.

Lauantaina oli sitten se kauan odotettu tankkauspäivä. Ja mitähän siitä nyt sanois.. Perjantaina kävin ostamassa tankkauspäivän eväitä, ja olin hieman hukassa kaupassa. Mitään ei oikeastaan tehnyt mieli, ainoastaan ruisleipää ja tomaattimaksamakkaraa. Ostin kuitenkin pari karkkipussia ja laskiaispullat. Jani kävi hakemassa vielä vähä karjalanpiirakoita ja croissantteja. Lauantaiaamuna tein aamupalaksi kaksi leipää ja jälkkäriksi ajattelin syödä croissantin. Leivät meni hyvin alas, mutta croissantista ehkä 1/3 kunnes tuli stoppi. Ennenku lähettiin kaupungille söin vielä välipalaks yhen karjalanpiirakan ja kaupungilla ollessa käytiin Pancho Villassa syömässä. Haettiin kotiin vielä jälkkärikahville Arnoldsin donitsit, ja se oli liikaa. Koko loppuillan oli niin järkyttävä olo, ja se järkyttävä fyysinen olo vaikutti mielialaanki. Oon ollu niin älyttömän huonolla tuulella ja suuttunu oikeestaan ihan kaikesta :D Nukkumaan sai mennä kirjaimellisesti vatsan viereen, sillä hiilaritankkaus turvotti ihan huolella. Kaikenlisäks maha oli kipeä. Tänään en meinannu saada itteeni sängystä ylös, väsytti niin kovaa ja oli ihan krapulainen olo. Puolipäivää on menny sohvanpohjalla olotiloja valitellen. Meni monta tuntia ennenku pystyin syömään edes aamupalaa. Ihan hirveetä ja ihan syvältä koko homma, mutta onpahan nyt sit tankattu ja buustattu aineenvaihduntaa. Yhdessä päivässä ehti tulla ikävä dieettiruokia.

Tänään oli pakko käydä tekemässä kevennetty treeni, että sai helpotettua olotilaa. Treeni kyllä kulki ihan kivasti tankkauksen jälkeen, ja hieronnan myötuntuma oikeaan pakaraan on palannut.

Ensi viikolla alkaa sitten taas normaalit treenit, joita onkin jo ikävä. Puolivälissä mennään jo, apua miten nopeesti aika on menny!

2 kommenttia:

 1. Vitsit tää on mielenkiintoinen juttu! Katon miten sun käy, niin ehkä mäkin uskaltaudun kokeilemaan seuraavaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! :)
   Aika on menny kyllä ihan älyttömän nopeasti. Suosittelen kyllä lähtemään mukaan, jos vähänkin kiinnostaaa!

   Poista