sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kahdeksas ja yhdeksäs Bikini Challenge viikkoValmennusta on jäljellä enää viikko, uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt.

Kasiviikolla iloitsin siitä kun selkätreenissä meni painoennätykset rikki, ysiviikko puolestaan sujui nihkeästi treenien osalta. Viikolla yheksän ei treeni kulkenu, ja jalka alkas painamaan. Ajattelin että joko kroppa on jonkinlaisessa ylirasitustilassa, tai sitten on flunssa iskemässä. Epäilen vahvasti jälkimmäistä. Oli tarkoitus pitää ylimääräinen lepopäivä, mutta kun treeni sitten rupesikin torstaina kulkemaan, jäi se ylimääränen lepo pitämättä. Kymppiviikon jälkeen on tiedossa lepoviikko ja sinne on varattu taas hieroja.

Julkaisin eilen Instagramiin kuvan siitä, mitä kropassa on tapahtunut yhdeksän viikon aikana. Tällä viikolla oli yhtenä iltana heikko hetki, ja teki mieli heittää hanskat tiskiin. Olin vahvasti sitä mieltä, että muutosta ei ole tapahtunut, vaikka senttejä onkin lähtenyt ihan kiitettävä määrä. Uskomatonta miten sitä sokaistuukaan omalle keholle, vaikka järki ja mittaustulokset kertovatkin aivan muuta. Onneksi otettiin aloituskuva, sillä kuvista huomaa muutoksen kaikista parhaiten. Eilen päätin jättää dieetin taakse, ja siirtyä ylläpidon ruokavalioon. Vaikka ensi viikolla on tämän valmennuksen viimeinen viikko, ei homma tule jäämään siihen. Ensi viikolla tuleekin sitten koko kymmenen viikon kattava postaus, mitä jäi käteen ja mitkä on fiilikset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti