lauantai 25. maaliskuuta 2017

Kymmenen viikon matka


Tämä kymmenen viikkoa on ollut opettavainen matka, se on ollut matka minuun itseeni ja parempaan elämään. Kymmenen viikon aikana olen omaksunut terveelliset elämäntavat ja saanut arkeeni aivan uudenlaista energiaa.  Kymmenen viikon jälkeen en ole ylpeä pelkästään ulkoisista saavutuksista, vaan myös henkisistä saavutuksista. Tässä ei ole ollut pelkästään kyse ulkoisesta muodonmuutoksesta, vaan myös mentaalipuolen muutoksista. Olen oppinut syömään säännöllisesti ja monipuolisesti. Olen oppinut saamaan salitreenistä enemmän tehoja irti, ja voimatasot ovat nousseet. Olen oppinut kuuntelemaan kehoani; milloin vain laiskottaa lähteä treenaamaan ja milloin keho oikeasti tarvitsee lepoa, onko oikeasti nälkä vai onko vain kyse mieliteosta. Olen oppinut sanomaan ei, ja tajunnut ettei kieltäytymistä tarvitse olla aina selittelemässä. Tiedostan sen, että terveelliset elämäntavat eivät ole rajoite millekkään, on vain osattava tehdä oikeita valintoja.
Nyt tiedän myös mitä ryhmän tuki ja tsemppi on. Meillä on ollut aivan huikea Facebook- ryhmä. On ollu hienoa seurata miten siellä on tuettu toisia, tsempattu ja kehuttu. "Nainen on naiselle susi" ei pätenyt ainakaan tuossa porukassa. Kaikki puhalsivat yhteen hiileen, toinen toistaan tukien.

Koenko saaneeni sen mitä lähdin hakemaan?

Kyllä, kyllä ja kyllä! Ruokailutottumukset ovat muuttuneet, olen saanut treeneistä enemmän irti ja kehitystä on tapahtunut. Energiatasot ovat nousseet oikeaoppisten ruokailutottumusten myötä ja olo on kevyempi. Pääsin tavoitteisiini myös ulkoisessa olemuksessa, kroppa tiivistyi toivotulla tavalla. Olen pysynyt ruokavaliossa, eikä ohisyöntejä ole tapahtunut kertaakaan kymmenen viikon aikana. Toki syön töissä opetusaterian, joka ei vastaa aivan täysin BC:n lounasta, mutta fiksuilla valinnoilla senkin on saanut ihan passeliksi. Mikäli olisin senkin syönyt ohjeiden mukaan, uskon että tulokset olisivat olleet vieläkin erilaisemmat. Ainuttakaan treenipäivää en ole jättänyt välistä, eikä kertaakaan salille lähteminen ole ärsyttäny. Oma asenne treenaamiseen on muuttunut.

Paljon on kyselty koska tämä loppuu, ja koska saan taas herkutella. Vaikka Bikini Challenge loppuukin, ei tämä elämäntapa silti ole loppumassa. Mitä järkeä olisi vetää kymmenen tiukkaa viikkoa, palata entiseen ja hukata saavutetut tavoitteet. Tämä on tullut jäädäkseen, mutta se ei silti tarkoita sitä etteikö koskaan voisi höllätä ja nauttia vaikkapa suklaasta. 

Kaikista niistä dieettiraivareista huolimatta tämä koko kymmenen viikkoa on ollut hieno matka. Onneksi lähdin tähän mukaan, vaikka sitä alkuun emminkin. Voin lämpimästi suositella Bikini Challengea kaikille kiinnostuneille.


Kymmenen viikon tulokset numeroissa:
paino: -3,4kg
vyötärö: -12cm
lantio: -10cm
rinnanympärys: -9cm
reiden ympärys: -3,5cm
hauis: +-0

4 kommenttia:

 1. Huh noita tuloksia! Mahtavat! Tämä on ollut inspiroiva juttu lukijallekin. Jää kytemään mieleen... Jospa joskus itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kiva kuulla, että olet lukenu juttuja mielelläsi. Voin kyllä lämpimästi suositella valmennusta kaikille kiinnostuneille. Matka on ollut huikea ja opettavainen, ilman valmennusta en olisi pystynyt muutokseen. Koutsi on ollut tukena koko kymmenen viikon ajan, ja vastannut nopeasti mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

   Poista
 2. Huikeita tuloksia :)

  VastaaPoista