lauantai 1. huhtikuuta 2017

Koru kuin karkki


 * Yhteistyössä Kultasepänliike MARININ kanssa.Olen aiemmin jo kirjoitellut minun joululahjaksi saamastani mustasta Yo Zenin kaulakorusta. Käytän korua paljon, sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Pidän erityisesti siitä, että koru on niin kevyt ettei sen läsnäoloa tunne lainkaan. Kaiken lisäksi YO ZENIN tuotteet ovat kotimaisia, eikä niiden edullinen hintakaan ole pahitteeksi. Musta koruni on nimeltään DOVE. Mustavalkoisena ihmisenä päätin hypätä pois omalta mukavuusalueeltani ja valita nämä vaalenapunaiset Origami Swanit. Nämä pinkit ihanuudet ovat kuin karkki. Itse käytän korviksia varsin harvoin, sillä en omista kovin montaa paria. Nämä Origami Swanit ovat varsin kevyet, eivätkä häiritse lainkaan, vaikka eivät ole kuitenkaan mistään pienimmästä päästä. Kävin perjantaina Marinilla kuvailemassa heidän Yo Zen mallistoaan. Sieltä löytyi itselle muutama ehdoton suosikki, jotka pääsevätkin esittelyyn lähipäivinä. Sen verran voin vinkata, että siellä oli myös toinen karkki näiden vaaleanpunaisten korujen lisäksi..

Brändin takana oleva tarina on vaikuttava:
YO ZEN on kahden arkkitehdin perustama oululainen design- studio. Konseptin innoittajana on ollut Suomen kansallislintu; joutsen. YO ZENin perustajat Kate ja Paula ruokkivat talvella 2010 Oulujoelle asumaan jääneitä, haavoittuneita joutsenia Jensiä ja Tildaa. Joutsenien selvitymistarina vaikutti naisiin niin paljon, että he halusivat nimetä tuotemerkkinsä heidän mukaan. 

Käyhän kipaisemassa oma YO Zenisi Marinin kattavasta valikoimasta. Korut eivät rajoitu vain kyyhkyihin ja joutseniin, vaan siellä on paljon muutakin kivaa. 

Pssst... Yo Zen julkaisee lastenvaatemalliston tiistaina!

2 kommenttia:

  1. Yes, hyvä valinta toi väri. Aivan ihanat! Osaiskohan sitä ite pitää noin isoja korviksia.. tommoset kevyet olis varmaan just se paras valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Nää on kyllä niin kevyet, ettei häiritse. Mä odotan jotain ulkoilumeininkiä, että pääsen käyttämään näitä. Töihin en uskalla laittaa ;)

      Poista