sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Viikon kivat
Kun katsoo ulos niin jotenkin on vaikea enää muistaa niitä viikon kivoja asioita. Miten tämä takatalvi tuntuu joka vuosi ihan yhtä pahalta? Vaikka ei tätä kai vielä voi edes varsinaiseksi takatalveksi kutsua. Tiet oli jo mukavasti kuivanu ja muita kevään merkkejä odotettiin innolla, mutta sitten..
No tästäkin huolimatta viikossa on ollut paljon kivoja asioita. 

1. lepoviikko
2. minä itse- torstai
3. visiitti Marinilla
4. Iskun avajaiset
5. TYKY- liikunta

Tämä koko viikko oli lepoviikko, ja täytyy kyllä sanoa että teki hyvää pääkopalle olla hetki poissa salilta. Nyt kun mieli ja keho on nollattu, niin huomenna on taas hyvä startata treenit. Lepoviikon lisäksi miehellä oli iltavuoroviikko, joten oon saanu olla muutaman illan ihan omissa oloissa. 
Tiistaina olin Iskun avajaisissa ja oli ihana nähdä ANNAA ja TUULAA pitkästä aikaa. Saatiin istua kunnolla alas ja vaihtaa kuulumisia. Teuvo Loman juonsi avajaiset, ja täytyy sanoa että Teuvo on kyllä varsin hurmaava persoona ja charmikas mies. 
Keskiviikkona meillä oli TYKY- tunti, ja käytiin testaamassa uutta ryhmäliikunta tuntia "Poundia". Onneksi sitä osaa nauraa itselleen, sillä tämä oli kyllä taas ehdottomasti semmonen hetki. Hirveen vaikeeta kun eri kehonnosien pitäis tehdä samaan aikaan eri juttuja, ja vielä pitäis pysyä rytmissäkin. Oli silti hauska kokeilla jotain uutta, mutta kyllä se yksin treenaaminen kuulokkeet korvissa on mun juttu. 
Torstaina tuijottelin työpäivän jälkeen vain omaa napaani. Kävin kampaajalla ja hierojalla. Loppuillan vietin hyvän kirjan parissa. 
Perjantaina kävin Marinilla katsastamassa ja kuvailemassa heidän Yo Zen mallistoaan. Aika vierähti nopeasti kauniiden korujen ja kameran parissa. 
Tämä viikko ja oma aika tuli kyllä tarpeeseen. Joskus sitä vaan kaipaa niitä hetkiä, että saa olla ihan omissa oloissa tekemättä välttämättä yhtään mitään.

2 kommenttia: