maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kaksi ensimmäistä lomaviikkoa

Mä oon ollu niin lomalla viimeset kaks viikkoa! Loman syvin tarkoitus on ymmärretty jo heti ensimmäisellä lomaviikolla. Onnistunut kesäloma ei tarvitse jatkuvia hellepäiviä, vaan myös niistä sateisista kesälomapäivistä pystyy nauttimaan. Mun kesäloma tähän saakka ei oo sisältäny mitään reissuja tai muutakaan maata mullistavaa, mutta koen silti että takana on varsin onnistuneet kaksi viikkoa. On nähty ystäviä, käyty syömässä, kahvilla ja extempore leffassa. On saanu loikoilla sohvalla hyvän sarjan tai kirjan parissa. Kahteen viikkoon on mahtunu paljon hyviä ja hauskoja treenihetkiä, naurua ja rentoutumista. Onneksi tätä kaikkea on jäljellä vielä kolme viikkoa. Ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Mä en myöskään kaipaa lomalta mitään sen kummempaa kuin nukkumista, treenaamista, auringonottoa ja vaan oleilua ! Inhoon jos on joka viikolle jotain aktiviteettia ! Mä vaan kaipaan sitä olemista :)
  Ihanaa loman jatkoa sulle :) mulla on vielä kaksi päivää töitä ja sitten saan nauttia 5vko lomasta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ainakin rupee "ahdistamaan" jos on liian paljon jotain suunniteltuja ja aikataulutettuja menoja. Lomassa parasta on se, että ei tarvitse kulkea kellon mukaan :)

   Poista