sunnuntai 20. elokuuta 2017

Viikon kivat

Tällä viikolla on tapahtunut kamalia asioita, semmoisia mitä ihminen ei vaan voi ymmärtää. Viikon kivojen löytäminen kaiken tämän kamaluuden keskellä oli melko vaikeaa. Mutta kyllä ne sieltä kuitenkin löytyi.
 1. Selvisin kunnialla maanantain koulutuspäivästä kouluttajan roolissa.
2. Paluu treeneihin pitkän treenikiellon jälkeen
3. Aurinkoiset päivät
4. Lämmin ja turvallinen koti
5. Sunnuntaisauna

Maanantaina jouduin hyppäämään pois omalta mukavuusalueeltani ja tehdä jotain mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Olin koko päivän kouluttamassa ihmisiä. En voi sanoa, että tykkäisin olla ihmisten edessä puhumassa ja kertomassa asioista. Mutta yllätyin täysin sillä en jännittänyt yhtään päivän aikana. Päivä meni nopeasti ja kivasti mukavien ihmisten parissa. 
Pääsin palailemaan myös treenien pariin puolentoista viikon treenikiellon jälkeen, mikä tuntui erittäin hyvältä! Puolitoista viikkoa tuntui ikuisuudelta ja aika meinasi käydä pitkäksi. 
Saatiin myös nauttia kenties tämän kesän viimeisistä lämpimän kesäisistä päivistä. Tänään on ollut jo kovasti syksyn tuntua ilmassa. Sunnuntaisaunan tuoman lämmön ja rentoutumisen myötä on hyvä siirtää ajatukset jo tulevaan viikkoon. Tulevalle viikolle on tiedossa paljon kivoja asioita, joihin palataan varmasti ensi sunnuntaina Viikon kivoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti