maanantai 25. syyskuuta 2017

Fitverstaan matkassa

*YHTEISTYÖSSÄ FITVERSTAAN KANSSA

Alkuvuodesta kirjoittelin tasaisin väliajoin Bikini Challenge- valmennuksesta ja siihen liittyvistä tuntemuksista ja ajatuksista, mutta mitä kuuluu nyt kun valmennuksen loppumisesta on puoli vuotta?

Hyvää, vain hyvää. Säännöllisestä, terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta on pidetty kiinni. Ruokarytmi on edeleen sen viisi ateriaa päivässä, 2-4 tunnin välein, ja jokainen ateria koostuu fiksuista valinnoista. Treenit on jatkunu kovina, ellei jopa vieläkin kovempina. Kehitystä on tapahtunut sekä fysiikassa, että mentaalipuolella. Tämä elämäntapa on iskostunut selkärankaan, nautin siitä valtavan paljon. Mulla on pitkään ollut mielessä se, että haluaisin viedä tämän treenaamisen ja ravinnon ympärillä pyörivän elämän "seuraavalle tasolle". Törmäsin Instagramissa Fitverstaan ilmoitukseen jossa he hakivat henkilöitä heidän syksyllä alkavaan pr- tiimiinsä. Tiesin heti että tässä se on! Tein hakemuksen ja jonkin ajan kuluttua sain ilmoituksen, että minut on valittu tiimiin. Loppuvuoden ajan saan olla pr- tiimin mukana testaamassa ja kehittämässä Fitverstaan tuottamia palveluita. Loppuvuodesta tulee kyllä mielenkiintonen ja vain nähtäväksi jää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tämä on niin huippu juttu! Projektia ja siihen liittyviä juttuja voi seurata Instagramista @maijavv. Tulen kyllä tänne blogin puolellekin kirjoittelemaan ajatuksia ja kuulumisia tässä syksyn mittaan.
 
Fitverstaan tuotamiin palveluihin pääset tutustumaan osoitteessa: www.fitverstas.com
Se mikä tekee Fitverstaan konseptista entistäkin mahtavamman on se, että sen takana on nuori pohjanmaalta kotoisin oleva supernainen. Fitverstaan kehityskaari on ollut ihan mieletön.
 

2 kommenttia:

  1. Hei, olisi kiva lukea joskus siitä miten tämä treenaaminen ja uudet elämäntavat sai alkunsa. Olen lukenut jo kauan blogiasi ja aiemmin olit samanlainen perusliikkuja kuin itsekin olen: lenkkeilyä koiran kanssa jne. Nyt oletkin yhtäkkiä saanut hyvin lihaksia, kropan hyvään kuntoon ja ennen kaikkea liikunnan elämäntavaksi. Miten?! :D Varmaan sinäkin lueskelit joskus fitnessblogeja ja mietit että minäkin haluan pystyä tuohon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Olipas hyvä idea postausta varten, kiitos! :) Laitan tämän itselle työn alle samantien. Kiva kuulla että olet ollut blogin matkassa jo pidemmän aikaa :) Tunnelmallista syksyä sinulle! Palaan tähän aiheeseen ihan lähiviikkoina.

      Poista