maanantai 30. lokakuuta 2017

Leijumisen keveys

Lauantaina oli hieman erilainen salipäivä. Oltiin muutaman vaasalaisen bloggaajan kanssa tutustumassa EasyFit Vaasan Air Joogaan. 
Mä oon ollu kerran aikasemmin joogassa, ja muistan vain pohtineeni koko tunnin ajan miten koostaisin seuraavan treenikerran. Rauhoittuminen ja rentoutuminen ei ole mulle se kaikkein helpoin homma toteuttaa. 
Meitä oli onneksi pieni ja rento porukka, joten yhtään ei hävettäny oma kankeus ja sählääminen liinan kanssa. Alkuun tunti sisälsi paljon naurua ja puhetta, mutta kun me kaikki päästiin istumaan liinan sisään, laskeutui saliin rauha ja hiljaisuus. Siinä ei vaan voinut muuta, liinan pieni keinuttava liike ja rento asento vei minut johonkin omaan pieneen kuplaan. Yhtään ei tullut huono olo, mitä alkuun vähän pelkäsin. Liinan avulla pystyi tekemään selälle aivan mielettömiä avaavia liikkeitä ja venytyksiä koko keholle. Mulla ei se kehonhuolto oo edelleenkään mitenkään kovin vahvalla pohjalla. Useammin pitäisi venytellä, rullailla ja availla niin ei olisi selkä jatkuvasti lukossa. Joogailun jälkeen oli kyllä niin rento olo ja lukot oli poissa, että harkitsin jopa vakavasti ilmoittavani itseni marraskuussa alkavalle kurssille. Ainut mikä mietityttää on se, että mistä ihmeestä mä löytäisin ajan siihen. Mutta tämä olisi kehon ja mielenhuoltoa mun makuun. Joogailun jälkeen nautittiin herkullisen kahvipöydän antimista ja mukavasta seurasta. Ihan täydellistä!

Uudet Air Jooga kurssit alkavat TIISTAINA 7.11 ja TORSTAINA 9.11.
EasyFit Vaasan asiakkaille hinta on 29.90e/ neljä kertaa
Muille 49,90e/ neljä kertaa 


EasyFit Vaasa on mun kotisali, jossa olen käynyt vuodesta 2012 saakka. Sen jälkeen olen tehnyt yhden treenin muualla, ja todennut että kyllä se oma sali on vaan se kaikista paras. EasyFit Vaasa on edullinen, monipuolinen, viihtyisä ja siisti. Henkilökunta on ihan super ja kanssatreenaajat mukavia. Se on mun toinen koti, johon on aina kiva mennä.

Nyt sinä voit blogin lukijana saada toisen treenikuukauden VELOITUKSETTA. Osta asiakkuus EasyFit Vaasan verkkokaupassa ja käytä koodia "blogi2017". Tarjous on voimassa 30.11.2017 saakka. 

Mikäli vielä emmit asiaa, käy ihmeessä tutustumassa saliin. Suosittelen lämpimästi! Allekirjoittaneen sieltä löytää useampana iltana viikosta.

2 kommenttia:

 1. <3 Niin kiva, kun tulit! Ja ihanasti kirjoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana! ♥
   Kiva kun kutsuit, oli ihan huippu päivä!

   Poista