sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Viikon kivat

1. Uusi Fitverstaan tekemä treeniohjelma starttasi maanantaina
2. Työkaverin lausumat kehut heti aamusta
3. Rento ja laiska perjantai
4. Lauantainen kuvauspäivä ystävän kanssa
5. Äidin keittämät kahvit

"Huomenta, onpa sulla kiva paita". Pieni lause, suuri merkitys mielelle. Sai kyllä niin paljon positiivista energiaa päivään. Mä tykkään mun työkavereista ja työyhteisöstä kovasti. Jos aamu on alkanu vähän nihkeästi, niin töihin päästyä piristyy kummasti. Kokeilkaapa toivottaa työkavereillenne "Hyvää huomenta (työkaverin nimi)" sen sijaan että huikkaisitte vaan huomenta. Tuntuu paljon mukavammalta ja henkilökohtaisemmalta. Tämän taidon opi eräältä ihanalta työkaveriltani

Lauantaina oltiin ystävän kanssa kuvailemassa Hietalahden puistossa. Kumpikin rakastaa valokuvaamista, mutta kameran edessä oleminen saa meidät jähmettymään. Niinpä päätettiin lyödä hynttyyt yhteen ja harjotella vähä sitä kameran edessä seisomista ja samalla sai myös harjotella henkilökuvausta. Ihan huikee päivä, ja aika meni yhdessä hujauksessa. Kuvaamisen jälkeen oli niin rentoutunu olo, sai nollattua kunnolla kuluneen viikon. 

Nyt innolla kohti uutta viikkoa, tiedossa on pari mukavaa menoa. Rentouttavaa sunnutai- iltaa ja energiaa alkavaan viikkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti