torstai 11. tammikuuta 2018

Mitä kuuluu tällä hetkellä?

Kaksi kuukautta. Kaksi kuukautta sitten olen viimeksi kirjoittanut blogiin, ja taitaa olla myös pian kaksi kuukautta kun olen edes kirjautunut bloggeriin sisälle. Minulta on kysytty enkö kirjoita enää blogia. En ole oikein tiennyt mitä vastata. Harkitsin vakavasti blogin lopettamista, sillä syksyn kiireiltä ei vain millään enää resurssit riittäneet vielä blogin ylläpitämiseenkin. Päänvaivaa on tuottanut myös valokuvaaminen. Olen töissä kaiken sen valoisan ajan mitä tähän aikaan vuodesta on, joten kuvaaminen on haasteellista. Se keskittyy vain viikonlopuille, eikä silloinkaan välttämättä ole tarpeeksi valoisaa, että saisi otettua kauniita kuvia. Asiaa pohdittuani ja eri vaihtoehtoja puntaroituani päätin antaa blogille vielä mahdollisuuden, vielä en ole valmis luopumaan siitä, vielä ei ole sen aika.

Mitä kuuluu tällä hetkellä?

Meidän joulu oli ihana ja rentouttava, juuri sellainen joulu mistä me nautimme. Ollaan syöty hyvin, löhöilty sohvalla ja katsottu sarjoja monta jaksoa putkeen. Ei mitään aikatauluttamisia ja liiallista suunnittelua.
Pidin reilun kahden viikon joululoman, ja se oli todellakin loma. Se sisälsi paljon löhöilyä, lukemista, treenaamista, hiihtämistä ja rentoutumista.
Seuraavassa postauksessa teen yhteenvedon Body Shopin tämän vuotisesta joulukalenterista.
Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!
 

2 kommenttia:

 1. Älä vaan lopeta! Itse näen blogissasi niin paljon potentiaalia ja ihmettelen miten ei ole niin paljon lukijoita. Ainakaan kommentteja. Uskon että monia kiinnostaisi lukea lisää treenaamiseen ja urheiluun liittyvistä jutuista. Vaikka hiihtoreissuista, kuntosalista, shoppailuista ja joku päivä kanssani-postaus olisi kiva! Lisää blogisi blogit.fi sivustolle että voi lukea senkin kautta! Se on niin kätevä ja voisi tavoittaa lisää lukijoitakin. Minä tykkään blogistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiitos ihanasta kommentistasi ja hyvistä vinkeistä :)
   Bloggaaminen on nykypäivänä jo niin ammattimaista ja yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä, ettei yksittäiset ja itsenäiset blogit enää pärjää tämän kaiken keskellä.
   Sain sinulta paljon kivoja postausideoita, jotka laitan kyllä ehdottomasti to do- listalle :)
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista