lauantai 13. tammikuuta 2018

The Body shopin joulukalenteri 2017


Ostin itelleni joulukalenteriksi paljon kehutun ja halutun Body Shopin kosmetiikkakalenterin. Kalenterin ostin jo lokakuussa, ja innolla odotin että pääsen availemaan luukkuja.

Olin ajatellut tehdä Instagramin puolelle tasaiseen tahtiin postauksia kalenterin sisällöstä. Ensimmäisestä kolmesta teinkin, mutta sitten kun luukkuja avatessani jouduin pettymään kerta toisensa jälkeen, päätin olla tekemättä.

Kalenteri maksoi siis 99e, ja sen sisällön todellisen arvon sanottiin olevan 190e. Kalenteri oli erittäin suuri pettymys, jos olisin tiennyt sisällön etukäteen, en todellakaan olisi maksanut siitä 99euroa. Iltasanomat oli tehny vertailun joulun kosmetiikkakalentereista, ja juurikin tämä kalenteri oli ollut rimanalitus. En tiedä onko tämä ollut aiempina vuosina parempi, vai oliko minulla odotukset vain liian korkealla.

Lähdetään vähän purkamaan kalenteria...

Nämä suihkusaipput on ihan kivoja ja tuoksuvat hyvältä, mutta kun niitä tulee neljästä luukusta on se vähän liikaa. Mieluummin olisin ottanut yhden täysikokoisen, kuin neljä matkakokoista.

Rimanalitus. Kaksi kynsiviilaa satasen kalenterissa on ihan LIIKAA, ei näin.

Sitten oli nämä glitterit.. Mitä ihmettä näillä oikein tekee?

Glittereiden lisäksi nämä palasaippuat oli todelliset turhakkeet. Käyttääkö joku vielä 2018- luvulla palasaippuaa?

Tämä BRITISH ROSE vartalovoide oli tosi kiva, mutta tästä pienestä 50ml purkista ei kovin montaa kertaa levitetä koko iholle. Näitä pieni purnukoita oli aivan liikaa koko kalenterissa.

Löytyikö kalenteristä sitten mitään kivaa? Kyllä siellä oli muutama mielenkiintoinen ja mieluista tuote.

DROPS OF YOUTH seerumi oli kiva yllätys. Se ei ole mulle entuudestaan millään tavalla tuttu tuote, mutta sitä on kiva päästä testaamaan. Sen lisäksi pidin kovasti tuosta ALMOND MILK& HONEY vartalovoiteesta. Huulirasvat tulevat aina tarpeeseen, ja mitä usempi niitä on, sitä parempi sillä ne ovat aina hukassa. Punainen huulipuna ja siihen sopiva huulikynä olivat sävyltään todella kivat, tulevat varmasti käyttöön. VITAMIN E voidetta testaan kans mielelläni, mutta siitäkin taas tuommoinen uskomaton 15ml purkki.

KALENTERI SISÄLSI:
- neljä matkakokoista saippuaa
- kaksi kynsiviilaa
- kolme pientä palasaippuaa
- kaksi glitteripurkkia
- huulipunan
- huultenrajauskynän
- silmänrajauskynän
- ripis/kulmaharjan
- kuorintakäsineet
- kasvojenpuhdistussienen
- hiuspannan
- kaksi huulirasvaa
- vitamin e- kasvovoiteen (15ml)
- pienen mantelikäsivoiteen
- matkakokoisen white musk- vartalovoiteen
- pesusinen
- luukusta 25 paljastui noppa, jonka avulla kalenterista saa tehtyä tietokilpailun.

LYHYT YHTEENVETO

Kalenteri oli todella suuri pettymys, siitä ei pääse mihinkään. Siinä oli aivan liikaa minikokoisia tuotteita, liikaa kynsiviiloja ja suihkugeelejä, sekä turhia "täytetuotteita". Body Shopilla olisi niin paljon kaikkea kivaa. Olisin toivonut enemmän kasvotuotteita; naamioita, kuorintavoiteita, meikkejä..
Ei jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti