sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Viikon kivat

Kuluneella viikolla on sattunut paljon kömmähdyksiä ja suurta harmitusta tuottaineita asioita, mutta niistä huolimatta viikko on ollut kiva ja tehokas. Iltaisin töiden ja salin jälkeen on riittänyt vielä virtaa puuhastella kotona kaikenlaista.
1. Alkuviikon rauhalliset aamiashetket kotona. Minusta on kuoriutunut aamupalaihminen, olen nauttinut aamupuuroni ja kahvini rauhassa ennen töihin lähtöä.
2. Treenit ovat kulkeneet tällä viikolla erittäin hyvin, ja keskittyminen niihin on ollut kohdillaan.
3. Torstaina pääsin aikaisin töistä, ja menin suoraan salille. Ajattelin, että kotiinpäästyäni olisin ruvennut suorittamaan viikkosiivoja, mutta ei tarvinnut sillä mies oli jo siivonnut ennen iltavuoroon lähtöään.
4. Naapuriapu, jonka sain kokea keskiviikkona kahdesti. Lähdin koirien kanssa iltalenkille, ja onnistuin jotenkin pudottamaan avaimenin niin, että ne putosivat kuistin alle. Puhelinta ei ollu tietenkään mukana, joten suuntasin naapurin kysymään voisinko soittaa miehelle, että lähtisi töistä päästämään meitä kotiin. Kiersin iltalenkin koirien kanssa, ja sillä välin meidän toinen naapuri oli käynyt traktorilla auraamassa meidän pihatien, johon oli kertynyt parin päivän lumisateet.
5. Rentouttava lauantaisauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti