sunnuntai 25. helmikuuta 2018

REMPPAMIELELLÄ

Kevät tekee tuloaan, ja kevään myötä herää aina kauhea sisustusvimma. Tällä kertaa ei taideta selvitä pelkällä sisutamisella, vaan mieli halajaa vähän isompaa remonttia.
Ruvettiin miehen kanssa pohtimaan viikko sitten hieman pientä remonttia kotiin. Muutoksia tulisi olohuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, pikkuvessaan ja tuulikaappiin.

Olkkariin uusittaisiin seinäpinnat. Sinne tulisi jotain ihan muuta kuin tapettia tai maalia. Kodinhoitohuoneesta purettaisiin nykyiset kaapit ja rakennettaisiin uudet tilalle, pikkuvessaan uusi seinäpinta ja tuulikaappia laajennettaisiin. Suunnitelmat on hyvät, mutta nyt tarvis sitten ruveta lottoamaan, että niitä pääsisi toteuttamaan. Voikohan lotota myös lisätunteja vuorokauteen, sillä tässä  arjen oravanpyörässä ei kyllä ehdi pahemmin mitään remppoja tehdä. Nyt täytyy kait tyytyä siihen, että hiljaa hyvä tulee.

2 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Täälläkin on vasta ties montako viikkoa ollut työkalut pitkin ja poikin, mutta on tossa nyt jotain valmistakin syntynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montakohan kertaa ehtii mieli muuttua, enneku saa mitään valmiiksi? :D

   Te ootte ollu kyllä niin ahkeria taas viimeaikoina!

   Poista